lyckorus (och lite hat)

lever på lyckoruset från de senaste dagarna så mycket att jag måste dela med mig av det.
fick uppleva så mycket fint. så mycket kärlek. och så mycket lycka. träffade många nya roliga, trevliga och fina människor. och sjöng (skrek) med till bla zara larson, norlie & kkv och kent tills rösten inte orkade mer.
träffade på världens underbaraste värmläningar och vi kunde inte haft några bättre campmates att hänga med. internskämt på intränskämt, skratt på skratt, sup på sup. l i v e t s  j ä v l a  l i v
tillsist har vi ju denna queen. kommer förevigt backa henne i allt hon säger, gör och vill. för jag förstår inte hur lite girlpower kan skapa så mycket hat. hur något som är så självklart kan vara så svårt att förstå. det har aldrig varit och kommer aldrig att vara okej att skämta om våldtäkt, sexism och allt annat i samma katergori. och det är aldrig heller offrets jävla fel. så snälla, stå upp för er själva tjejer, och låt ingen förminska dig. nästa gång någon säger till mig att "jag önskar du hade kortare shorts" eller "varför har du inte något mer sexigt på dig" (ja det hände faktiskt) tänker jag inte skratta bort det, utan fråga om det där skulle vara roligt eller? för jag orkar inte mer.
 
även om festivalen till största del var ett enda stort lyckorus kan jag inte blunda för alla dessa problem som blir extra tydliga med så många männsikor samlade på ett och samma ställe. man ser saker och hör kommentarer och önskar att fler människor bara kunde FATTA.
 
MEN tack alla  u n d e r b a r a  människor för att denna festival (ändå) blev till något helt fantastisk. tack för att ni fick mig att skratta. tack för alla toalettbesök. tack för alla komplimanger. tack till alla härliga människor jag stötte på. tack för att du höll om mig. tack baguette-karren. tack duschen på fredag natt. tack för att ni hjälpte till att laga min stol. tack silvertejpen. tack torrshampot. tack för det fina vädret. tack världens bästa babywipes. tack för att ni fick mig att må bra. och tack för all kärlek.

RSS 2.0